PROFITEER NU VAN ONZE HERFST-ACTIES OP SCREENS EN ROLLUIKEN !!!

 
Home > Buitenleven > Patio

Patio

Patio is het innovatieve vouwdaksysteem van Harol. Het vouwdak kan volledig open en dicht, zodat je van een maximale lichtinval kunt genieten. Daarnaast is het doek regenbestendig en maakt de stevige en windbestendige structuur van de patio het mogelijk om er verder aan te bouwen.

Je bepaalt volledig zelf hoe je de patio wil bouwen en hoe het eruit moet zien: vrijstaand of tegen de gevel, strak en modern of warm en natuurlijk, in aluminium of in hout, in een felle of in een neutrale kleur etc. Patio is verkrijgbaar voor zowel kleine als grote oppervlaktes.

Het vouwdoek van het dak is verduisterend (wit of ivoor) of lichtdoorlatend regenwerend (in meerdere kleuren verkrijgbaar). De doeken zijn 100% waterdicht, zelfdovend en zijn behandeld tegen schimmelvorming. Alle doeken zijn bovendien uitgerust met een antidrupsysteem waardoor het regenwater er niet langs de zijkanten afdruipt. Dat wordt mogelijk gemaakt door het doek strak op te hangen. Je kan kiezen hoe het doek opgehangen wordt: parallel, zig-zag, golvend of golvend aan één zijde.

Het doek hangt altijd mooi en strak gespannen dankzij de Safety Box-motor. Deze motor van Somfy is fluisterstil en eenvoudig te bedienen met afstandsbediening. Voor een ultiem comfort sluit je de patio aan op je home-domoticasysteem van Somfy.

Het is mogelijk om later nog verwarming en verlichting te integreren of zijdelingse screens aan toe te voegen.

Onze referenties