!! UPDATE !! U kunt ons ondanks het Corona virus nog steeds telefonisch bereiken evenals via email. Wij blijven ter beschikking voor offertes en inlichtingen over onze producten. Indien gewenst kunt u ons afmetingen en foto's doormailen zodat wij u voorlopig kunnen voorzien van een offerte, een plaatsbezoek kan ook indien wij ons aan de verplichte maatregelen houden !!! Verzorg uzelf en samen zullen wij dit beestje verslaan !!  KEEP SAFE
Home > Buitenleven > Verwarming en verlichting

Verwarming en verlichting

Wie ’s avonds nog van zijn terras wil genieten, kan ervoor kiezen om het Harol Storelight II-systeem te installeren. Hierbij is het mogelijk om je terras te verlichten wanneer het donker wordt en te verwarmen wanneer je het koud krijgt. Kies voor het verlichtingssysteem, het verwarmingssysteem of de combinatie van beide:

 

Verlichtingssysteem

Met het verlichtingssysteem kies je voor 4 of 5 halogeenspots (afhankelijk van de lengte). Je kunt kiezen tussen een lengte van 2,5 of 3,5 meter. De spots kunnen 355° verdraaid worden en zijn 60° kantelbaar. De kast is vervaardigd van gelakt aluminium en in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Extra handig: de spots trekken ’s avonds geen insecten aan!

 

Verwarmingssysteem

Het verwarmingssysteem heeft een infraroodwarmtestraler van 2000 W met een stralingsbereik van 16 m². De bediening is heel eenvoudig met een schakelaar: wanneer je het koud krijgt, verwarm je de ruimte meteen door een druk op de knop.

 

Verlichtings- en verwarmingssysteem

Combineer verlichting en verwarming met dit systeem. Deze versie heeft twee infraroodwarmtestralers van 1400 W en 3 spots van 20 W.