PROFITEER NU VAN ONZE HERFST-ACTIES OP SCREENS EN ROLLUIKEN !!!

 
Home > Buitenleven > Lamellendak

Lamellendak

lamellendak

DSC_0925

Met een lamellendak wordt je tuin het verlengstuk van je woning. Je geniet er het hele jaar door van je terras, ongeacht de weersomstandigheden. Deze optie is ideaal voor wie van design houdt en een echte levensgenieter is.

Afhankelijk van het weer kantel je de lamellen. Zo kan je precies bepalen hoeveel zon en licht je op je terras wil. Dankzij het ingenieuze afwateringssysteem met geïntegreerde goten is ook regen en sneeuw geen probleem en blijft je terras droog, zelfs al kantel je de lamellen. Het regenwater wordt afgevoerd via de poten. Wie niet altijd kan omkijken naar zijn lamellendak, kan opteren voor een automatisch weerstation met zon-, wind-, regen- of sneeuwsensor die automatisch de beste stand kiest op basis van de huidige weersomstandigheden.

Er zijn drie modellen met talloze opties beschikbaar. Het basismodel is Vision, uitgerust van alle nodige opties. Iets luxueuzer is Opera, waarbij het mogelijk is om windvaste verticale screens in het lamellendak te integeren, nu of later. Het Umbris-model is een totaalconcept volledig op maat van jouw woning: alles is mogelijk. Zelfs gezellige extra’s zoals geïntegreerde muziek of houten lamellen in het dak kunnen gerealiseerd worden.

Alle modellen kunnen losstaand of tegen een gevel geplaatst worden. Ook grote oppervlaktes kunnen gemakkelijk overspannen worden.

Het is mogelijk om verwarming en verlichting in je lamellendak te integreren, voor extra gezelligheid ’s avonds en op koelere dagen.

verlichting lamellendak