!! UPDATE !! U kunt ons ondanks het Corona virus nog steeds telefonisch bereiken evenals via email. Wij blijven ter beschikking voor offertes en inlichtingen over onze producten. Indien gewenst kunt u ons afmetingen en foto's doormailen zodat wij u voorlopig kunnen voorzien van een offerte, een plaatsbezoek kan ook indien wij ons aan de verplichte maatregelen houden !!! Verzorg uzelf en samen zullen wij dit beestje verslaan !!  KEEP SAFE
Home > Buitenleven > Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Met de terrasoverkapping van Harol kun je ongestoord veel gasten ontvangen, zonder dat de zon roet in het eten gooit. Je kan het doek immers helemaal naar beneden laten rollen om je terras volledig af te schermen van de zon, hoe laag die ook staat. Het ziet er bovendien erg gezellig uit!

De terrasoverkapping kan ook geplaatst worden bij extra grote terrassen dankzij de opbouw in aparte velden en de robuuste structuur. Je kan m.a.w. de overkapping zo breed maken als je zelf wil. Bovendien heeft de terrasoverkapping een extra diepe uitval tot 6 meter, wat zich ideaal leent voor horecagelegenheden.

De acryldoeken zijn schimmelwerend, vuilafstotend en beschermd tegen verkleuring door de zon. Kies de kleur of print helemaal zelf: er zijn talloze opties.

De bediening is motorgestuurd en zeer eenvoudig.

Voor extra comfort bij heftige regenbuien kan je je terrasoverkapping voorzien van watergoten en afvoerbakjes.

 

Met de Storelight is het mogelijk om verwarming en verlichting in de terrasoverkapping te integreren, voor extra lange en gezellige avonden op je terras.

Onze referenties