PROFITEER NU VAN ONZE HERFST-ACTIES OP SCREENS EN ROLLUIKEN !!!

 
Home > Zonwering > Wind-zonneschermen

Wind-zonneschermen

Het zijdelings wind- en zonnescherm SL400 van Harol bestaat uit een kast met uitrolbaar doek dat opgespannen wordt door een trekveer. Het is mogelijk om er een kinderslot bij te installeren om te voorkomen dat het scherm onverwacht oprolt. De bediening is zeer eenvoudig.

Dankzij het wind- en zonnescherm kan je van je tuin, terras of balkon genieten zoals je dat zelf wil. Of je nu liever uit de wind en in de zon zit, of liever in de schaduw: het kan allemaal. Je bent overal tegen wind en zon beschermd en daarnaast beperk je ook de inkijk op je tuin, terras of balkon.

De wind-zonneschermen van Harol hebben zijn erg duurzaam. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige corrosiebestendige materialen met beschermende coatings en zijn CE-gecertificeerd. Dankzij het duurzame karakter is er 5 jaar garantie op de Harol wind-zonneschermen.

 

Kies uit een rechte of schuine uitvoering. Dat laatste is handig wanneer je het wind-zonnescherm bijvoorbeeld in combinatie met een knikarmscherm wil gebruiken voor een optimale zijdelingse afsluiting.

Daarnaast is er keuze uit een uitgebreid kleurengamma. Kies uit de RAL-kleuren of een van de prestigieuze structuurlakkleuren. Ook de acryldoeken zijn verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en dessins.

 

Onze referenties