!! UPDATE !! U kunt ons ondanks het Corona virus nog steeds telefonisch bereiken evenals via email. Wij blijven ter beschikking voor offertes en inlichtingen over onze producten. Indien gewenst kunt u ons afmetingen en foto's doormailen zodat wij u voorlopig kunnen voorzien van een offerte, een plaatsbezoek kan ook indien wij ons aan de verplichte maatregelen houden !!! Verzorg uzelf en samen zullen wij dit beestje verslaan !!  KEEP SAFE
Home > Somfy

Somfy

Steeds meer elektrische apparaten in de woning kunnen geautomatiseerd worden: dus ook de motor van je zonwering of rolluik!

Ducana is erkend verdeler van Somfy-producten, de referentie op het vlak van domotica en automatisering. Somfy’s draadloze technologieën maken het beheren van uw huis eenvoudiger en bieden je meer comfort en veiligheid.

Kies voor standaardbesturing of besturing met afstandsbediening. Met een druk op de knop bedien je al je verbonden apparaten. Het is ook mogelijk om je zonwering en rolluiken te beschermen tegen hevige weersomstandigheden.