!! UPDATE !! U kunt ons ondanks het Corona virus nog steeds telefonisch bereiken evenals via email. Wij blijven ter beschikking voor offertes en inlichtingen over onze producten. Indien gewenst kunt u ons afmetingen en foto's doormailen zodat wij u voorlopig kunnen voorzien van een offerte, een plaatsbezoek kan ook indien wij ons aan de verplichte maatregelen houden !!! Verzorg uzelf en samen zullen wij dit beestje verslaan !!  KEEP SAFE
Home > Rolluiken > Voorzetrolluiken

Voorzetrolluiken

 

De voorzetrolluiken van Harol zijn de ideale oplossing voor wanneer je rolluiken wil, maar je ramen nog niet aan vervanging toe zijn. De Harol-voorzetrolluiken zijn immers gemakkelijk nadien monteerbaar, zonder dat er daarvoor grote kap- en breekwerken nodig zijn.

DSC_0002

 

DSC_0595

Wij hebben 2 varianten met afgeschuinde kast of afgeronde kast, zie foto hierboven.

Naast de standaard voorzetrolluiken is er keuze uit de ultrastille Silensio-variant of de energiebesparende Solar-variant, die volledig onafhankelijk op zonne-energie werkt.

Rolluiken vormen een extra hindernis voor inbrekers, maar met Harol kun je nog een stapje verder gaan en bepaalde onderdelen bijkomend laten beveiligen. Zo kun je kiezen voor een veiligheidspakket waarbij verschillende onderdelen extra stevig en dik gemaakt wat het opheffen en opentrekken van het rolluikblad bemoeilijkt.

Alle Harol-voorzetrolluiken zijn voorzien van extra krasbescherming, zodat je rolluiken nog lang na het plaatsen er stralend blijven uitzien.

Onze referenties