!! UPDATE !! U kunt ons ondanks het Corona virus nog steeds telefonisch bereiken evenals via email. Wij blijven ter beschikking voor offertes en inlichtingen over onze producten. Indien gewenst kunt u ons afmetingen en foto's doormailen zodat wij u voorlopig kunnen voorzien van een offerte, een plaatsbezoek kan ook indien wij ons aan de verplichte maatregelen houden !!! Verzorg uzelf en samen zullen wij dit beestje verslaan !!  KEEP SAFE
Home > Rolluiken

Rolluiken

’s Avonds en ’s nachts is je woning een oase waar je je terugtrekt in de veilige geborgenheid van je privacy. Maar ook overdag zijn er momenten dat een rolluik onschatbare diensten bewijst.

Rolluiken brengen koelte op warme zomerdagen en ze zijn een isolerende buffer in de winter. Met een rolluik aan uw slaapkamer slaap je beter en langer en ook het middagdutje van je baby of peuter zal veel minder gestoord worden. Rolluiken zorgen er immers ook voor dat straatlawaai beperkt wordt.

De Harol-rolluiken, rolpoorten en rolhekkens vergroten bovendien je veiligheid omdat ze ongewenste bezoekers op afdoende wijze afschrikken.