!! UPDATE !! U kunt ons ondanks het Corona virus nog steeds telefonisch bereiken evenals via email. Wij blijven ter beschikking voor offertes en inlichtingen over onze producten. Indien gewenst kunt u ons afmetingen en foto's doormailen zodat wij u voorlopig kunnen voorzien van een offerte, een plaatsbezoek kan ook indien wij ons aan de verplichte maatregelen houden !!! Verzorg uzelf en samen zullen wij dit beestje verslaan !!  KEEP SAFE
Home > Raamdecoratie > Verticale lamellen

Verticale lamellen

Wij werken met de verticale lamellen van Louverdrape. Deze binnenzonwering is een hoogwaardige en decoratieve vorm van raamdecoratie die uiterst interessant is voor zowel in een privéwoning als op kantoor. Verticale lamellen bieden een optimale bescherming tegen warmte en zonnestralen. Omdat de lamellen 180° kunnen roteren, kan je een perfecte lichtregulatie mogelijk maken.

Het verticale lamellengordijn bestaat uit kunststof of textiel en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met diverse kleuren en motieven. De stoffen lamellen worden altijd voorzien van metalen gewichtsplaatjes om een mooie doorhang te garanderen. Bij lamellen uit kunststof is dat overbodig. De rail, met zeer stevig aangepaste loopwagentjes, is standaard verkrijgbaar in het wit, bruin of aluminium. De lamellen zijn beschikbaar in verschillende breedtes: 127, 89, 63 en 52 mm.

De bediening van de lamellen is manueel, maar elektrische bediening is ook mogelijk.

 

Maximale breedte: 5,8m
Maximale hoogte: 4m

Onze referenties