!! UPDATE !! U kunt ons ondanks het Corona virus nog steeds telefonisch bereiken evenals via email. Wij blijven ter beschikking voor offertes en inlichtingen over onze producten. Indien gewenst kunt u ons afmetingen en foto's doormailen zodat wij u voorlopig kunnen voorzien van een offerte, een plaatsbezoek kan ook indien wij ons aan de verplichte maatregelen houden !!! Verzorg uzelf en samen zullen wij dit beestje verslaan !!  KEEP SAFE
Home > Buitenleven > Windschermen

Windschermen

U kunt kiezen uit de volgende soorten windschermen:

Oprolbaar windscherm SL 400 van Harol

Terwijl het scherm opgerold maar weinig plaats inneemt, biedt het u een bescherming tegen wind en UV-straling in uitgerolde stand. De kast is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en voor het doek kunt u kiezen uit acryl, polyester of glasvezel.

Max. hoogte: 2,55 m – Max. uitval: 4m

Vast of inklapbaar windscherm van Therma.

( www.therma.be )

Dit modern en stevig terrasscherm bestaat uit hoogwaardige aluminium profielen verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. Deze windschermen worden voorzien van gehard glas met 4 of 6 mm dikte. Het onderste deel kan ook voorzien worden van een alu paneel of een geweven pvc.

Max. hoogte: 1,80 m – Breedte: 0,67 m / 1,27 m / 2,07 m

Het leuke aan deze windschermen is dat men een model heeft die kan inklappen wanneer u deze niet nodig heeft of het terras wil vergroten! Ook mobiele schermen zijn mogelijk dmv. 4 wielen met rem of grendel die u kunt vastzetten in de grond.

Max. hoogte: 1,50 m Max – lengte: 3,00 m (inklapbaar max. 3 stukken)