!! UPDATE !! U kunt ons ondanks het Corona virus nog steeds telefonisch bereiken evenals via email. Wij blijven ter beschikking voor offertes en inlichtingen over onze producten. Indien gewenst kunt u ons afmetingen en foto's doormailen zodat wij u voorlopig kunnen voorzien van een offerte, een plaatsbezoek kan ook indien wij ons aan de verplichte maatregelen houden !!! Verzorg uzelf en samen zullen wij dit beestje verslaan !!  KEEP SAFE
Home > Buitenleven > Duostore

Duostore

Duostore is zonwering van Harol voor je terras of tuin dat bestaat uit een aluminium frame met aan beide kanten knikarmschermen. Deze vorm van zonwering is gebruiksvriendelijk, duurzaam en robuust. Je kan de Duostore vrijstaand plaatsen of vast op een terrasvloer of betonnen ondergrond met centrale steun.

Je kan kiezen uit alle RAL-kleuren en structuurlakkleuren zonder meerprijs.

De acryldoeken zijn standaard behandeld tegen schimmel en vuil en zijn ook verkrijgbaar in een zelfreinigende of brandwerende versie. Kies voor unikleuren of blok- en fantasiestrepen.

Het is mogelijk om verlichting en verwarming te integreren om ook ’s avonds comfortabel in je tuin of op je terras te kunnen zitten.